به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان و به نقل از هیات سوارکاری استان همدان، محمدرضا شوشتری در نشست هماندیشی با مدیران باشگاههای پرورش اسب و سوارکاری استان همدان افزود: در این خصوص باشگاههای فاقد مجوز هیچگونه خدماتی از هیات سوارکاری استان همدان دریافت نمیکنند.
وی بیان کرد: متاسفانه بنا به برخی دلایل هیچ مکان دولتی در اختيار هیات سوارکاری استان همدان قرار نگرفته است اما با این وجود به دنبال تامین مکانی برای راهاندازی دفتر این هیات هستیم.
وی اظهار کرد: باشگاه سوارکاری ایثار(اولین باشگاه سوارکاری همدان) یکی از قدیمیترین و مکانی نوستالوژیک برای جامعه سوارکاری استان محسوب میشود که با از دست دادن آن لطمه جبران ناپذیری به رشته سوارکاری استان وارد شد.
شوشتری عنوان کرد: پیشنهاد میشود به منظور برنامهریزی بهتر و رفع مشکلات، کمیته پانسونداران هیات سوارکاری استان همدان با حضور مالکان اسبهای عرب، پرش و باشگاه داران تشکیل شود.
وی با اشاره به اینکه در سراسر استان همدان اسب نگهداری میشود، ادامهداد: استان همدان ظرفیتهای بسیار خوبی دارد و باید رشته استقامت نیز در این استان تقویت شود.
رئیس هیات سوارکاری استان همدان گفت: سیاستهای گذشته به این صورت بود که فقط تعداد باشگاههای پرورش اسب زیاد شود و گاهی شاهد بودیم برخی مرغداریها به محل نگهداری اسب تغییر پیدا میکند.
وی افزود: پیش از این به کیفیت باشگاههای پرورش اسب توجه نمیشد و اما حالا باید زیرساختهای پانسیونهای نگهداری اسب و کیفیت آن افزایش یابد.
شوشتری با اشاره به اینکه باید قیمت نگهداری اسب در پانسیونها یکپارچه شود، تاکید کرد: مالکان پانسیونها در ازای دریافت هزینه. باید خدمات تعریف شدهای را به اسبها ارائه دهند.
وی اظهار کرد: باید اعتماد علاقهمندان به رشته سوارکاری را جلب کنیم و سیاست کلی ما توسعه و ارتقاء جایگاه آن در استان است.
رئیس هیات سوارکاری استان همدان گفت: باشگاههایی که تور سوارکاری در استان برگزار کنند به طور ویژه حمایت میشوند.
در پایان این نشست، شرکت کنندگان در جلسه از باشگاه آقای نجفی بازدید کردند.