به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان ،در این نشست، مدیرکل ورزش و جوانان گزارشی از آخرین وضعیت حوزه ورزش و جوانان استان ارائه کرد و با اشاره به ارزیابیهای صورتگرفته توسط وزارت ورزش و جوانان و دستگاهای نظارتی اظهار داشت: خوشبختانه در ارزیابی وزارتخانه، استان همدان موفق شده است در اکثر حوزه رتبه برتر را به خود اختصاص دهد.
وی افزود: روند رشد استان در سالهای اخیر قابل توجه بوده است و طی چهار سال اخیر ۴۹ پروژه عمرانی به بهره برداری رسیده است.
در ادامه این دیدار، استاندار همدان ضمن قدردانی از تلاشهای صورتگرفته در حوزه ورزش و همچنین پیشرفت پروژههای عمرانی اظهار داشت: حرکت رو به رشد ورزش استان قابل تقدیر است.
ملانوری شمسی تأکید کرد: برنامه های حوزه ورزش و جوانان در جنگ رمضان را رصد می کردم و مانند همیشه جامعه بزرگ ورزش و جوانان با برنامه های متنوع و حضور در اجتماعات نقش مثبتی در جنگ رمضان ایفا کرد.
وی جمع آوری اقدامات صورت گرفته در جنگ رمضان توسط اداره کل ورزش و جوانان استان همدان به صورت کتابچه مصور را کاری ارزشمند دانست و افزود: این کار باعث می شود آیندگان با کارهای بزرگ که در این ایام صورت گرفت به خصوص دلاورمردی ها و رشادت های شهدا آشنا شوند و باید ادارات دیگر نیز این کار را سرلوحه کار خود قرار دهند.