به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش وجوانان استان همدان ، حدود ۱۵ نفر از اینفلوئنسرها و فعالان تخصصی رسانه و گردشگری کشور در هتل باباطاهر همدان، به میزبانی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و هیئت ورزشهای همگانی استان همدان گردهم آمدند.
این نشست با حضور علی حقیقی مدیرکل ورزش و جوانان استان، هادی سبزواری رئیس هیئت ورزشهای همگانی استان، سعید ایلخانی مهوار رئیس هیئت شهرستان، مشهدی رئیس انجمن گردشگری ورزشی فدراسیون ورزشهای همگانی، خاکسار معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی و اعضای هیئترئیسه و کمیتههای گردشگری ورزشی استان و شهرستان برگزار شد.
حقیقی بر نقش ورزش در رونق گردشگری تأکید کرد؛ سبزواری توسعه گردشگری ورزشی را از اولویتهای هیئت دانست و مشهدی ظرفیتهای طبیعی و ورزشی همدان را فرصتی ارزشمند برای معرفی ملی این استان برشمرد.
خاکسار و نمایندگان روایتگران نیز درباره ظرفیتهای گردشگری، تولید محتوای تخصصی در شهرستانهای استان و راهکارهای همکاری مشترک تبادلنظر کردند.
در پایان، از اعضای گروه روایتگران گردشگری ایران به پاس تلاش برای معرفی ظرفیتهای استان تقدیر شد.