به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان ،وی با بیان اینکه بیش از ۵۳ هیأت ورزشی در استان فعال هستند که برخی از آنها دهها کمیته تخصصی را زیرمجموعه دارند، گفت: اگر هیأتها بهدرستی فعالیت کنند، درصد زیادی از مسائل ورزش استان حل خواهد شد؛ اما اگر دچار ضعف عملکرد باشند، ادارهکل ناگزیر است بخشی از وظایف آنها را بر عهده بگیرد، که این روند با نقش حاکمیتی ما همخوان نیست.
مدیرکل ورزش و جوانان همدان با تأکید بر نقش مطالبهگرانه اعضای مجمع گفت: رأیدادن پایان مسئولیت نیست. اعضای مجامع باید از فردای برگزاری انتخابات، عملکرد رئیس هیأت را بررسی کرده و نسبت به نحوه تعامل با مربیان، پیشکسوتان، باشگاهداران و ورزشکاران حساس باشند. اگر اصلاح عملکرد ممکن بود، کمک کنند؛ و اگر نه، قانون برای برگزاری مجمع فوقالعاده راه را باز گذاشته است.
وی تصریح کرد: هیچکس نباید تصور کند که پس از انتخاب، چهار سال فرصت قطعی و بدون ارزیابی در اختیار دارد. رأی آگاهانه و دقیق مانع ایجاد حاشیه امن مدیریتی خواهد شد.