به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان ،علی حقیقی گفت: بهرهبرداری از سالن کبدی بعد از ۱۱ سال، نقطه عطفی در تقویت این رشته در استان محسوب میشود.
حقیقی تصریح کرد: درخصوص توسعه زیرساختهای فوتبال روستایی، در کمتر از شش ماه چهار زمین چمن مصنوعی در روستاهای ایدهلو، اوزوندره، قهوردعلیا و امیرآباد راهاندازی کردیم و هماکنون احداث زمینهای قطرقویی، حصارقوجهباغی، آقبلاقآقداق و آقتپه در حال تکمیل است.
حقیقی اظهار کرد: علاوه بر این، زمین شهر گلتپه و چمن روستاهای آبمشکین و بابان نیز فنسکشی شده و زیرسازی چالو و امیرآباد انجام گرفت.
وی ادامه داد: در بخش نگهداری و ایمنسازی سالنها، تعمیرات برق سالنهای گلتپه، شیرینسو، انقلاب کبودراهنگ، داقداقآباد و کوریجان به انجام رسید.
مدیرکل ورزش و جوانان استان گفت: کفپوش سالنهای شیرینسو و داقداقآباد نوسازی و ایمنسازی سالنهای شیرینسو، کوهین، ولایت کبودراهنگ، داقداقآباد و قباقتپه با هدف تضمین ایمنی ورزشکاران صورت پذیرفت.
علی حقیقی افزود: در مجموع سه سال از نظر تأمین تجهیزات و بودجه، بیش از ۲۰ میلیارد ریال کمک مالی به هیأتهای شهرستان و بیش از ۱۰ میلیارد ریال به سازمان های مردم نهاد اختصاص یافت و تسویه هزینه حاملهای انرژی سالنها با رقم ۲۵۰ میلیون تومان انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: خرید چمنزن و دستگاه بورس چمن، دو تخته تشک کشتی، تجهیزات خانه کبدی و تجهیز هفت خانه ورزش روستایی تنها بخشی از این اقدامات است.
وی تصریح کرد: با جذب دو نیروی جدید در سال ۱۴۰۳ از طریق آزمون طرح شهید زینالدین، توانستیم خدمات بهتری به جامعه ورزشی ارائه دهیم. از سوی دیگر، شهرستان کبودراهنگ میزبان رویدادهای مهمی نظیر اردوهای تیم ملی کاراته نوجوانان، مسابقات فوتسال نوجوانان کشور و لیگ برتر فوتبال امیدها بوده است.
حقیقی با اشاره به موفقیتهای ورزشی گفت: آمار مدالآوران فراملی ما طی سه سال اخیر از ۱۰ به ۲۸ نفر افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: ورزشکاران شهرستان موفق به کسب سه مدال طلا، دو نقره و یک برنز در مسابقات انتخابی تیم ملی، مدال نقره آسیایی متین شهبازی، قهرمانی قویترین مردان ایران در نوروز و دیماه ۱۴۰۳ توسط آقای قیطاسی، مدال طلای کاراته بینالمللی در سوچی روسیه توسط یلدا بیرانوند و دهها عنوان دیگر شدهاند. همچنین رضا پیوندی به اردوی تیم ملی پیشکسوتان کشتی دعوت شد و کاراتهکاران شهرستان در دو سال اخیر نه مدال بینالمللی کسب کردهاند.
وی افزود: در سال ۱۴۰۳، ساخت ۱۲ زمین چمن مصنوعی تصویب شد و فنسکشی و تجهیز خانههای ورزش روستایی ادامه یافت؛ به طوری که تعداد زمینهای چمن مصنوعی از ۲ به ۲۷ افزایش و با احتساب سایر ارگانها به حدود ۴۰ زمین رسید. تعداد باشگاههای خصوصی نیز از ۹ به ۱۷ باشگاه ارتقاء یافت.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با تقدیر از حمایت ها و پیگیری ها دکتر توسلی نماینده این شهرستان عنوان کرد: پیگیری ساخت استخر سرپوشیده علیصدر، تکمیل سالن باستانی، مجوز باشگاه سوارکاری در زمینی ۱۰ هزار مترمربعی و تجهیز خانههای ورزش روستایی از اولویتهای آینده ماست. امید دارم با ادامه این روند، شهرستان کبودراهنگ به قطب ورزشی استان تبدیل شود و جوانان منطقه با انگیزه و امکانات مناسب، افتخارات بیشتری کسب کنند.