به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و جوانان استان همدان ،هادی سبزواری اظهار کرد: این همایش قرار بود جمعه گذشته برگزار شود اما به جهت شرایط نامساعد آب و هوایی لغو شد و طبق هماهنگی انجام شده قرار است جمعه ۱۲ اردیبهشت ماه این هفته برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۱۵ هزار همدانی در این همایش نام نویسی کرده اند، ادامه داد: ثبت نام جهت شرکت در این همایش بزرگ پیاده روی همچنان ادامه دارد و متقاضیان می جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام در این همایش به نشانیhttps://micrograph.ir/walking/ مراجعه کنند.
سبزواری با بیان اینکه همایش پیاده روی خانوادگی هفته سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار می شود، در خصوص مکان برگزاری همایش عنوان کرد : محل تجمع شرکتکنندگان، ساعت ۷ صبح روز جمعه در پارکینگ بوستان ارم آغاز خواهد شد.