به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان ،رئیس هیات جودو استان در دیدار با مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان گفت: در این یک و نیم سالی که هیات تحویل گرفتیم با حمایت مالی و معنوی که داشته اید اقدامات خوبی صورت گرفته و رشد چشمگیری در جودو استان شاهد هستیم.
وی افزود: اعزام ۴ کاتارو به مسابقات جهانی ابوظبی؛ حضور مریم بربط در بازبهای آسیایی هانگژو؛ اعزام مهشید صفری به مسابقات نوجوانان آسیا ازبکستان؛ عضویت ۸ نفر در تیم های ملی از مهمترین اقدامات در بحث قهرمانی بوده است.
وی افزود: در بحث میزبانی نیز میزبانی اردوی مشترک تیم ملی نوجوانان و جوانان کشور عراق؛ میزبانی مسابقات منطقه کشور دختران و پسران؛ میزبانی تیم ملی بزرگسالان بانوان
و برگزاری ۸ همایش جودو کشور به میزبانی شهرستان بهار را داشتیم که در تاریخ جودو استان کم نظیر بوده است.
کریمی ناصر تصریح کرد: کسب مقام قهرمانی بانوان و کسب مقام سوم بزرگسالان مردان کشور بعد ده سال کار بسیار بزرگی بود.
رئیس هیات جودو استان افزود: در بحث آموزش مربیگری و داوری نیز ارتقا ۳۰ نفر از مربیان اقا و خانم و ارتقا ۲۰۰ نفر از جودوکاران در کمربند دان ۱ الی ۴ را داشتیم.
وی افزود: تعمیر و تجهیز سالن های بهار و همدان؛ خرید دو تخته تاتامی برای سالن همدان از اقدامات اساسی در حوزه زیر ساخت ها بوده است.
کریمی ناصر تصریح کرد: هیات جودو در سال ۱۴۰۲ جز ده هیات ورزشی فعال استان بوده است و امیدواریم این روند تداوم یابد.