به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان ،در این مجمع، ۱۸ نفر حق رای داشتند که ۴ نفر غایب بودند و در نهایت مهران حاجیان تک کاندید این مجمع با کسب ۱۰ رأی از ۱۴ رأی ماخوذه برای چهار سال دیگر به عنوان رئیس هیئت قایقرانی استان همدان انتخاب شد؛ چهار رأی نیز سفید به صندوق انداخته شد.
همچنین متینه نوری و سعید ملکیان به عنوان ناب رئیس و خزانه دار هیئت قایقرانی استان همدان انتخاب شدند. امیرحسین قراگوزلو، محمد ولدی و خانم پهلوانی نیز به عنوان اعضای هیئت رئیسه و فائزه ساده دل به عنوان بازرس هیئت قایقرانی استان همدان برگزیده شدند.
علی حقیقی، مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان، در این مجمع اظهار کرد: هیئت قایقرانی استان همدان در گذشته مدال های زیادی در میادین جهانی و آسیایی داشته و باید این روال تداوم یابد.
وی افزود: توسعه ورزش قایقرانی در سطح استان باید پرقدرت تر از گذشته باشد و امروز غیبت شهرستانها در مجمع زیبنده نبود و این موضوع نیاز بازنگری جدی دارد.