شرح
تاريخ خبر :  پنج‌شنبه 11 خرداد 1402 - 12:39

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی:
از نگاه عدالت محور مدیرکل ورزش و جوانان در توزیع اعتبارت ورزشی تقدیر و تشکر می کنم

راه‌اندازی مجدد استخر کوثر بانوان ملایر را پس از هفت سال تعطیلی نشان از همت و تدبیر خوب مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان دانست و از تلاش‌ها و خدمات سازنده و نگاه عادلانه وی در راستای توسعه ورزش استان و شهرستان‌ها قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در آئین افتتاح مسابقات مینی فوتبال جام ایرانیان در استادیوم شهید روحیان ملایر گفت: امیدواریم از منابع ملی برای کمک به تیم سردار زند استفاده کنیم تا این تیم قدرتمند ظاهر شود.

حجت الاسلام احد آزادیخواه ضمن تاکید بر اینکه باید از استعدادهای شهرستان برای حضور در تیم سردار زند استفاده شود، افزود: هیات فوتبال ملایر یک هیات قوی است و بقیه هیات‌های ورزشی نیز برای تحرک بیشتر نیاز به کمک و حمایت دارند.

وی راه‌اندازی مجدد استخر کوثر بانوان ملایر را پس از هفت سال تعطیلی نشان از همت و تدبیر خوب مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان دانست و از تلاش‌ها و خدمات سازنده و نگاه عادلانه وی در راستای توسعه ورزش استان و شهرستان‌ها قدردانی کرد.




دفعات مشاهده : 71
چاپ خبر.


بازگشت
hamedansport.ir  |  تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت به اداره کل ورزش و جوانان استان همدان تعلق دارد